Referenties

Moeder van Iris

Stephanie is een lieve en betrokken coach. Onze dochter ging graag naar haar toe en voelde zich al snel bij haar vertrouwd. Ze heeft haar goed geholpen bij het leren loslaten van vastzittende emoties en piekergedachten. Daarnaast heeft ze onze dochter geholpen om meer voor zichzelf op te komen waardoor ze beter in haar vel zit.

Moeder van Ilyas

Mijn zoon was in groep 3 even de weg kwijt.
De overstap die hij had gemaakt van groep 2 naar groep 3 was even te groot voor hem, dus begon hij in groep 3 heel brutaal te doen en luisterde hij niet naar de juffen. Dus besloten wij in groep 4 toch om hulp te gaan zoeken voor hem. Via een collega kwamen wij terecht bij Stephanie Koster
die mijn zoon gelukkig weer zijn vertrouwen en veilige gevoel weer terug gaf en weer rustig werd. Na een paar sessies hadden zijn juffen al door dat hij rustig en niet meer zo brutaal is. Nu in groep 5 gaat hartstikke goed met hem, haalt goede resultaten en zijn we natuurlijk hartstikke trots op hem ,en dat hebben we aan Stephanie te danken. Bedankt!

Vanna

Ik was bang voor oorlog. Voelde mij alleen bij mijn lievelings-knuffel een soort van veilig. Toen ik een pappa-kwartiertje kreeg was ik minder bang. Bij Stephanie hebben we gespeeld en gepraat over waarvoor ik bang was.