Ontdek de sleutel tot jezelf en je kind

9

Heb je last van vastzittende emoties en gedachtes en/of maak je je als ouder(s) zorgen over jouw kind?

Hoe zou het zijn om van je vastzittende emoties en gedachten af te komen en weer vrij en energiek te voelen. Of hoe zou het zijn om meer inzicht te hebben waarom je kind zo moe, verdrietig, naar of angstig is? Over iets groots of kleins? 

9

Wil je ontdekken wat je kracht is of vind je het leuk om eens stil staan over wat jouw kind zo uniek maakt?

Hoe zou het zijn om te weten waar je kracht en talenten liggen en te voelen wie je daadwerkelijk bent zonder alle stoorzenders eromheen. Of hoe zou het zijn om meer te begrijpen wie jouw kind precies is en hoe je het beste met je kind kan omgaan, zodat jullie ontspannen en vanuit verbondenheid samen kunnen leven.

9

Loop jij en/of je kind vast in haar of zijn omgeving?

Ervaar jij veel problemen op relationeel gebied? Bijv. met je partner, ouders, kind, collega, etc.? Heb je het idee dat je kind niet heel gemakkelijk kan functioneren in de maatschappij? Of loop je tegen opvoedproblemen aan?

Zijn wie je bent

Hoe zou het zijn om de oorzaak van het probleem te weten en o.a. daarmee uiteindelijk je doel te bereiken. Je ervaart meer vrijheid en blijheid, weet wat bij je past, hoe je je leven en die van je kind inricht. Hierdoor creëer je zoveel mogelijk ruimte voor jezelf en je kind om écht jezelf te kunnen zijn. Steeds meer hoogsensitieve kinderen lopen vast en weten zelf niet te benoemen wat er aan de hand is. Het enige wat ze wel weten is dat ze bijv. boos, angstig of moe zijn en dus eigenlijk niet zichzelf zijn en dat ze zich buitengesloten voelen. Ouders maken zich hier uiteraard zorgen over, omdat iedere ouder graag zijn of haar kind gelukkig ziet en niet goed weet hoe dit te bereiken. Vaak heb je al zoveel geprobeerd en niets helpt. Dit maakt de situatie er niet makkelijker op, want het vertrouwen is ook weg gevallen. 

Steeds meer hoogsensitieve jongvolwassenen en volwassenen zitten niet lekker in hun vel. Bijvoorbeeld door vastzittende gedachten en emoties of lopen zichzelf voorbij. Ook hebben ze vaak relationele problemen of ze maken zich zorgen over hun kind. Ik weet dat dit anders kan dus gun je kind en jezelf een coach!  

 

 

Ik wil iemand naar de basis brengen. Wie ben jij? Ik wil graag je échte jij leren kennen.

Over Stephanie

Mijn expertise is hoogsensitieve personen, omdat ik zelf ook hoogsensitief ben maar ook heldervoelend/horend/wetend. De rode draad van de coaching die ik geef is bewust jezelf zijn. 

De meeste vormen van therapie zijn aanbodgericht, vaak wordt slechts één methode aangeboden. De Integratieve wijze waarop ik werk worden alle aspecten van de mens meegenomen: emotioneel, gedragsmatig, sociaal, lichamelijk, cognitief en spiritueel. De persoon weet bewust of onbewust welke probleem er leeft, kan het zelf oplossen en weet ook nog met welke middelen. Ik begeleid de persoon met deze interne zoektocht. De persoon geeft zelf de richting aan. Ik stuur het proces aan en maak hierbij gebruik van verschillende methodes o.a. healing en opvoedopstellingen. Dit maakt de therapie doelgericht en kortdurend.

Jezelf zijn geeft energie!

Bewustwording

Inzicht in de oorzaak van het probleem van jou en je kind en je begrijpt de levensloop van jezelf en je kind

Authenticiteit

Jij en je kind gaan ervaren hoe het is om echt jezelf te voelen en er helemaal er op te vertrouwen dat je er mag zijn

Levensvreugde

Blijheid, vrijheid en energie ervaren

Ervaringen van mijn klanten

Mijn zoon was in groep 3 even de weg kwijt. De overstap die hij had gemaakt van groep 2 naar groep 3 was even te groot voor hem, dus begon hij in groep 3 heel brutaal te doen en luisterde hij niet naar de juffen. Dus besloten wij in groep 4 toch om hulp te gaan zoeken voor hem. Via een collega kwamen wij terecht bij Stephanie die mijn zoon gelukkig weer zijn vertrouwen en veilige gevoel weer terug gaf en weer rustig werd. Na een paar sessies hadden zijn juffen al door dat hij rustig en niet meer zo brutaal is. Nu in groep 5 gaat hartstikke goed met hem, haalt goede resultaten en zijn we natuurlijk hartstikke trots op hem en dat hebben we aan Stephanie te danken. Bedankt!

Moeder van Ilyas

Onze dochter heeft therapie gevolgd bij Stephanie. Voor onze dochter was het vooral fijn dat zij haar gevoelens op een speelse wijze wat makkelijker kon uiten. Op deze manier had zij een extra uitlaatklep. Ze heeft er veel baat bij gehad, ging er met plezier naartoe en kwam er weer enthousiast vandaan. Wijzelf voelden ons begrepen en gesteund door Stephanie, dat was vooral waar wij behoefte aan hadden.

Tamara

Ontdek en voel: Dit is wie ik ben & leef je gelukkige leven!

Ik kijk naar de oorzaak van het probleem en werk dus niet methodisch. Ik help hoogsensitieve kinderen, jongvolwassen en volwassenen op een manier wat bij diegene past. Ik zie ieder persoon als uniek, dus zal me ook iedere keer weer op een andere wijze op de persoon richten. Ik ben ben aangesloten bij CAT (Level 3) en ik voldoe aan de Wet Kwaliteit, Klachten, en Geschillen Zorg (Wkkgz). Vergoedingen variëren van 25 tot 50 euro per sessie afhankelijk van jouw zorgverzekering. Kijk hier om te zien welke zorgverzekeringen het betreft.

Ontdek de sleutel tot jezelf en je kind

Iedereen wilt toch de gelukkige versie van zichzelf en zijn kind?

Veelgestelde vragen

Worden de consulten vergoed door de zorgverzekeraar?

Ja, mits je aanvullend verzekerd bent. De consulten worden dan gedeeltelijk vergoed.

Ik ben ben aangesloten bij CAT (Level 3). Vergoedingen variëren van 25 tot 50 euro per sessie afhankelijk van jouw zorgverzekering. Kijk hier om te zien welke zorgverzekeringen het betreft.

 

Mijn kind wil geen hulp maar ik wil wel graag iets voor mijn kind kunnen betekenen.

Je kan voor jezelf kiezen en zeggen dat het goed is voor jezelf en tegelijkertijd ook voor je kind om hulp te vragen.

De opvoedopstellingen die werken door in het systeem van je familie. Jouw kind zal hier dus ook onbewust iets van merken. Ook de healingen die ik geef werken door. Je helpt daardoor dus niet alleen jezelf maar tegelijkertijd ook je kind.

Wat is een opvoedopstelling?

Dit is een werkvorm waarbij je meer inzicht krijgt over jezelf en in de relatie tussen jou en je kind of je eigen ouders, partner etc.

Hoe is de verbinding? Het geeft beeld van onbewuste gevoelens die de relatie met o.a. je kind beïnvloeden. Mogelijk spelen gebeurtenissen uit de familiegeschiedenis een belastende rol.

Wat mag ik verwachten na 1 consult?

Je kan jezelf afvragen wat je graag wilt bereiken in je leven. Waar verlang je zo naar?

Ik ondersteun jou en stem met jou steeds af waar jouw behoefte ligt.

Wat is een healing?

Onze fysieke lichaam heeft ook een energielichaam. En die twee lichamen beïnvloeden elkaar. Alles wat in het ene lichaam gebeurt heeft een effect in het andere lichaam. Op het moment dat er iets aangepast wordt in het energielichaam, heeft dit een effect in het fysieke lichaam.

Creëer voor jezelf en je kind meer ruimte om jezelf te zijn

De reis door het leven moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen dus gun jezelf een coach